O nama

Više od outsourcinga finansija. Partner u rastu.

Mi ulažemo naše vreme, znanje i resurse kako bi postavili strukturu koja će dati rezultat.Vi se fokusirajte na razvoj poslovanja, a mi ćemo na razvoj finansija.

O nama

Mi nismo konsultanti koji savetuju šta da radite i kako da napravite strukturu, već radimo i pravimo strukturu kao da smo interni resurs.

Mi ulažemo naše vreme, znanje i resurse kako bi postavili strukturu koja će dati rezultat. Vi se fokusirajte na razvoj poslovanja, a mi ćemo na razvoj finansija. Proaktivno pravimo izveštaje, analize i planiramo zajedno sa vama. Zajedno komentarišemo i tumačimo informacije. Kroz naše pakete usluga nudimo vam fleksibilnost da izabarete upravo ono što vam je neophodno.kontaktirajte nas
Partner u rastu

Pametan izbor za Vaš novac

Ne savetujemo, već radimo – ne pričamo vam kako bi sistem trebalo da izgleda nego ga gradimo. Postavkom strukture finansija, omogućavamo vam kvalitetnije informacije za upravljanje vašim poslovanjem.

Glavni cilj nam je da transformišemo strukturu finansija Vašeg biznisa i kroz istu unapredimo poslovanje.

Kontakt

Ušteda

Naše usluge koštaju znatno manje nego interna odeljenja. Ne plaćaju se odmori, bolovanja i nema dodatnih troškova (struje, prostor, mobilni telefon, gorivo…).

Fleksibilnost

U slučaju skokova u obimu posla, na usluzi Vam može biti ceo tim, što je idealno za kompanije koje periodično imaju mnogo posla.

Fokus

Outsourcing-om finansija, fokus se prebacuje na poslovanje. Usmerite pažnju gde je najpotrebnije uz podršku finansija.

Stručnost

Imamo stručan kadar koji ima sve neophodne veštine i fokus u finansijama. Koristimo oprobane metode i softvere koje idu u korak sa Vašim poslovnim ciljevima.

BOGDAN PETROVIĆ,Osnivač Bright Finance Hub-a

Bright Finance Hub je nastao kao moja želja da pomognem kompanijama da iskoriste pun potencijal finansija i da donose odluke na osnovu kvalitetnijih podataka.

Da bi kompanije došle do kvalitetnijih podataka, potrebno je napraviti strukturu i odličan sistem u finansijama. To je zahtevan posao koji nosi sa sobom promene i upravo to predstavlja glavnu prepreku za kompanije.

Tokom moje karijere, uvek sam se bavio uređivanjem strukture i razvojem finansija. Primetio sam da je to ono što ja zaista volim da radim i da to može doneti vrednost kompanijama. Bio sam direktor kontrolinga kompanije Milšped (logistika) i finansijski direktor švajcarske kompanije koja se bavi proizvodnjom smrznutog voća i povrća. Uvek sam bio blizu donosiocima odluka, što mi je dalo jasnu sliku o tome šta je potrebno pružiti kao podršku u odlučivanju.

Zajedno sa mojim timom koji čine iskusne računovođe, u prilici sam da ponudim jedinstvene usluge kompletnog outsourcing-a sektora finansija.

Duboko verujem u vrednost koju donosimo za kompanije i pozivam sve zaintesovane koji žele da čuju nešto više o tome šta možemo da učinimo, da me direktno kontaktiraju.

Naši ciljevi

Donosite bolje odluke

Budite u kontroli Vaših finansija uz pomoć tačnih i preciznih izveštaja uz pomoć vrhunskog kontrolinga i postavke strukture sistema.

Naša misija

Misija Bright Finance Hub-a je da pomogne kompanijama u upravljanju putem kvalitetnijih informacija kroz razvoj finansija.

Posvećenost uspehu klijenata

Apsolutno smo posvećeni uspehu naših partnera, kao da smo deo internog tima. Slušamo i tražimo način na koji možemo biti najbolja podrška.

Integritet i poverenje

Znamo da je poverenje koje dobijamo od naših partnera dragoceno i znamo kako moramo odgovoriti.

Uvek više od očekivanog

Uvek radimo više od očekivanog i doprinosimo stvaranju dodatne vrednosti.

Naša vizija

Vizija Bright Finance Hub-a je da promeni mišljenje o finansijama – od problema do komparativne prednosti.

Jednostavnost

Komuniciramo jednostavno i razumljivo. Štedimo vreme našim partnerima.

Timski rad

Radimo zajedno. Zajedno sa našim zaposlenima, partnerima i verujemo da dobar timski rad uvek daje bolje rezultate.

Pozitivizam i entuzijazam

Problemi su deo svakodnevnog posla, mi se suočavamo sa izazovima sa pozitivnim stavom. Mi volimo naš posao i radimo ga sa entuzijazmom.

Naš Tim